BEDRIJVEN

Van de Ven Koeriersdiensten Gemert

Betrouwbaar sneltransport voor bedrijven.

van de ven koeriersdiensten Gemert, 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar, brieven, pakketten, zwaarder goederen, 1400 kilo,

Geen enkele zending is voor ons een probleem. Of het om een waardevolle envelop, pakket of zwaar transport gaat, uw transport is bij ons in goede handen. Wij zorgen dat de zending binnen de afgesproken tijd op het gewenste adres wordt afgeleverd.

De betrouwbare en representatieve chauffeurs gaan zorgvuldig met uw goederen om, plannen hun reis zorgvuldig en zijn altijd klantvriendelijk. Uw zending blijft de gehele rit in de auto of bestelbus en er worden geen goederen bij- of overgeladen.

Indien gewenst zijn de bestelbussen te verzegelen. Daarnaast zijn alle voertuigen voorzien van Track&Trace wat het voor u mogelijk maakt om uw eigen goederen te volgen. Direct als de goederen op de plaats van bestemming zijn, wordt u hiervan op de hoogte gesteld.

Van de Ven Koeriersdiensten is 24 uur per dag en 7 dagen bereikbaar en garandeert dat uw zending in Nederland binnen vier uur is afgeleverd. Binnen Europa wordt uw zending binnen 24 uur op het gewenste adres afgeleverd. Machineonderdelen naar Polen? Een brief naar Estland? Medicijnen naar Portugal of computeronderdelen naar Ierland? Wat uw zending ook is, het servicegerichte Van de Ven Koeriersdiensten is binnen de afgesproken tijd op de gewenste bestemming.

U komt niet voor verrassingen te staan, omdat vooraf duidelijk wordt gecommuniceerd tegen welke prijs de goederen op de gewenste bestemming worden afgeleverd.

VUL UW TELEFOONNUMMER IN EN WIJ BELLEN U ZO SNEL MOGELIJK TERUG

terugbel verzoek

Vul het formulier in hieronder en wij bellen u terug.