OVER ONS

Van de Ven Koeriersdiensten Gemert

Al vele jaren gespecialiseerd in (inter)nationale sneltransporten.

van de ven koeriersdiensten Gemert, 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar, brieven, pakketten, zwaarder goederen, 1400 kilo,

Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Van de Ven Koeriersdiensten is een koeriersbedrijf dat bekendstaat als een constante, betrouwbare en efficiënte partner voor alles wat met vervoer en vervoersbemiddeling te maken heeft. Wij zijn namelijk van mening dat vervoersbemiddeling meer is dan alleen het afleveren van een pakketje. Wij besteden aandacht en zorg aan alles dat wij vervoeren.

Of het nu één enkele envelop betreft die naar Den Haag dient te worden gebracht of machineonderdelen die dringend in Ierland of Polen dienen te worden afgeleverd, Van de Ven Koersdiensten garandeert dat de goederen binnen de afgesproken tijd op de plek van bestemming zijn en hanteert aantrekkelijke en eerlijke prijzen.

Vooraf wordt duidelijk een prijs gecommuniceerd voor de te leveren goederen. U komt achteraf niet voor verrassingen te staan voor zaken als dieseltoeslag en eventuele tol- en bootkosten.Indien gewenst ontvangt u direct na de levering per telefoon een leveringsbevestiging van de chauffeur.

Van de Ven Koeriersdiensten uit Gemert: betrouwbaar sneltransport in binnen- en buitenland.

VUL UW TELEFOONNUMMER IN EN WIJ BELLEN U ZO SNEL MOGELIJK TERUG

terugbel verzoek

Vul het formulier in hieronder en wij bellen u terug.